.

Specialisaties
Specialisaties


MAAK EEN AFSPRAAK

Specialisaties

Specialisaties

Fysiotherapeut Leek is gespecialiseerd in een aantal therapeutische behandelmogelijkheden.
 

Fysiotherapie


Fysiotherapie is de basis van onze behandeling en wordt toegepast voor alle klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.
 

Manuele Therapie


Daarnaast wordt frequent gebruik gemaakt van Manuele Therapie. D.m.v. Manuele therapie herstellen we de bewegingsmogelijkheden van uw gewrichten door deze te mobiliseren of juist te stabiliseren.
 

Dry Needling


Naast Manuele Therapie maken we ook gebruik van een heel andere techniek welke ook bekend staat als Dry Needling. Bij Dry Needling maken we gebruik van dunne naaldjes om de spieren snel en langdurig te ontspannen.
 

Shockwave Therapie


Shockwave Therapie wordt met name toegepast bij meer chronische klachten. Shockwave Therapie werkt d.m.v. hoogenergetische golven waarbij de bloedcirculatie en de stofwisseling gestimuleerd wordt , en daarmee de zelfhelende eigenschappen van het lichaam geactiveerd.
 

Medical Taping


De bloed- en lymfecirculatie beïnvloeden we ook door middel van Medical Taping. De rekbare tape wordt op een specifieke manier aangebracht waardoor spier -en gewrichtsfuncties worden ondersteund.
 

Schoudertherapie


Onze fysiotherapeuten en manueeltherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en revalideren van schouderklachten. Zij zijn hiervoor aanvullend geschoold en maken deel uit van het Schouder Netwerk Noord.
 

Revalidatie


Bij de revalidatie na een operatie speelt oefentherapie een belangrijke rol. Wij hebben veel ervaring met de nabehandeling van schouderoperaties, heupoperaties en knieoperaties.
 

Stabiliteitstraining


Ook stabiliteitstraining en aandacht voor hoe u dagelijkse bewegingen het beste zou kunnen uitvoeren is een belangrijk onderdeel binnen onze behandeling.

Wij helpen u graag bij uw herstel. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u dan gerust contact met ons op middels het contactformulier of telefonisch op nummer: 0594-516304.

Wilt u meer informatie over: