.

Over Ons
Fysiotherapeut Leek


MAAK EEN AFSPRAAK

Over ons

Ons Team

In ons team werken 4 fysiotherapeuten, met ieder zijn eigen specialisaties en expertises.
Daarnaast worden wij ondersteund door onze administratief medewerkster.
 
Caroline Schuch
Fysiotherapeut, manueel therapeut, schouderexpert. Affiniteit met schouderklachten, nekklachten, hoofdpijn, rugklachten, heup- en knieklachten, medical taping, revalidatie en stabiliteitstraining. “In mijn werk neem ik veel tijd voor mijn patiënten. Zo kan ik een goed beeld vormen van de patiënt en een optimale behandeling geven. Uitleg is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Het geeft geruststelling, hoop en motivatie om samen aan de slag te gaan. Daarnaast is er tijd nodig om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Vertrouwen is de basis van mijn behandeling.”
 
Howard Cijntje
Fysiotherapeut, manueeltherapeut, shockwave therapeut. Affiniteit met nekklachten, rugklachten, bekken- heup en knieklachten, heup- en knie operaties , peesklachten, sport gerelateerde klachten.
“Mijn moto is “het lichaam is gemaakt om te bewegen”. Ik werk graag samen met de patiënt om duidelijke en haalbare doelen op te stellen zodat ieder op zijn eigen niveau kan bewegen. Als manueel therapeut ben in gespecialiseerd in klachten van de gewrichten en in het bijzonder van de wervelkolom. In mijn behandeling maak ik veel gebruik van een combinatie van oefentherapie en manuele technieken.”
 
Gonny Terpstra
Fysiotherapeut, Affiniteit met nekklachten, hoofdpijn, rugklachten, heupklachten, knieklachten, stress gerelateerde klachten “Het is mijn uitdaging om mensen weer in balans te krijgen, te ontspannen en weer in hun kracht te zetten. Ze worden niet alleen fysiek sterker maar algeheel belastbaarder. Ze krijgen weer controle over hun klachten. Fysiotherapie is een prachtig vak.”
 
Ingrid Vrijkorte
Algemeen Fysiotherapeut, fasciaal therapeut, geregistreerd dry needling therapeut, schockwave therapeut ,viceraaltherapeut barral i.o., Affiniteit met hoofdpijnklachten, voetklachten, buikklachten, kaakklachten, nekklachten. "Alles is één geheel en mijn behandelingen zijn daar op gebaseerd. Samen met u proberen we de oorsprong van de klacht te achterhalen. Hierdoor is er minder kans dat de klacht terug komt."
 
Anita Hut
Administratief medewerkster, werkt sinds 2017 bij Fysiotherapeut Leek. 
"Vooral de combinatie van diverse werkzaamheden zoals de administratie en het contact met collega`s en patiënten, maakt dat ik mijn werk erg leuk vind en elke dag met plezier naar mijn werk ga"