.

Kwaliteit
Kwaliteit die u mag verwachten


MAAK EEN AFSPRAAK

Kwaliteit

De kwaliteit die u mag verwachten


Persoonlijk contact met u staat bij ons voorop. Daarom werken wij niet in groepen, maar altijd één op één. De vertrouwensrelatie met onze patiënt is de basis voor onze behandeling.

De titel Fysiotherapie is wettelijk beschermd. Alle bij ons werkzame fysiotherapeuten zijn B.I.G.-geregistreerd en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Zowel onze manueel therapeuten als onze triggerpoint- dry needle therapeut zijn gecertificeerd en staan geregistreerd in de desbetreffende registers. Naast onze jarenlange ervaring houden wij onze vakkennis bij door het volgen van cursussen, lezingen, congressen en het bijhouden van vakliteratuur. Ook door deelname aan intercollegiale netwerken (zoals het Schouder Netwerk Noord en het Hoofdpijn Netwerk) blijven onze kennis en behandelingen up to date.

Wij toetsen de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg continu middels de Fysio Prestatie Monitor. Het onderzoek wordt gedaan door een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg. Dit bureau stuurt een vragenlijst naar patiënten die hun behandeling hebben afgerond en vrijwillig willen deelnemen aan dit onderzoek. De vragenlijsten worden anoniem verwerkt. De door ons verleende zorg wordt gewaardeerd met een : 9,4